אזני המן ללא גלוטן – "מולינו"כחול
עוגיות תמרים פריכות מכוסמין לבן – מתכון באדיבות ענבל דינאי
לחם שיפון 100% מלא עם גרעיני חמנייה
לחם ח'וראסאן 100%
לחם ח'וראסאן בשיטת נלסון
לחם שיפון אגוזים
פבלובה טבעונית בקרם וניל ופירות יער/ דניאל וגנר
עוגת בננה טבעונית (Banana Bread)/ eurospid
מוס שוקולד טבעוני / eurospid
ממרח מרשמלו טבעוני/ eurospid

מתכון לממרח מרשמלודרגת קושי: בינוני2 צנצנות של 300 מ"ל מצרכים:100 גרם נוזל אקוופאבה200 גרם אבקת סוכר50 גרם סירופ גלוקוזה5 מ"ל תמצית בטעם תפוז5 מ"ל מיץ לימון אופן ההכנה:לתוך קערת מיקסר מוזגים את נוזל האקוופאבה, מוסיפים אבקת סוכר, מיץ לימון ותמצית תפוז.מקציפים כ-10 דקות, על מהירות מקסימלית, עד להיווצרות קצף יציב. בינתיים: ממיסים את סירופ הגלוקוז […]