פיצה ללא גלוטן – מתאים לתערובת “מולינו” על בסיס עמילן חיטה (מולינו כחול)

זמן הכנה: כשעה וחצי

רמת קושי: קל

כמות יח': 2 פיצות גדולות

חומרים:

רכיבים:

500 גר’ תערובת “מולינו” על בסיס עמילן חיטה (אריזה כחולה)

450 מ”ל מים

12 גרם שמרים טריים או 4 גרם שמרים יבשים

18 גרם שמן זית

11 גרם מלח

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  • מניחים את כל חומרי הבצק בקערת המיקסר ולשים כ-5 דקות במהירות נמוכה ועוד כ-3 דקות במהירות גבוהה.
  • מוציאים את הבצק למשטח מקומח בקמח ללא גלוטן ויוצרים כדורים של כ- 200 גרם, משמנים כל כדור היטב ועוטפים בניילון נצמד. מתפיחים כשעה.
  • מוציאים מהניילון הנצמד , ופותחים כל כדור בעזרת האצבעות לפיצה בקוטר של כ20 ס”מ.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש לחום מקסימלי (250 מעלות ). אופים כחמש דקות, מוציאים מהתנור, מורחים רוטב עגבניות, מפזרים מוצרלה מגוררת ומחזירים לתנור לכ10 דקות נוספות.

אהבתם? שתפו עם חברים

דילוג לתוכן