עוגיות טחינה ללא גלוטן – “מולינו”

זמן הכנה: כחצי שעה

רמת קושי: קל

כמות יח': 20 עוגיות

חומרים:

250 גר’ תערובת “מולינו” על בסיס עמילן חיטה (אריזה כחולה)

120 גר’ חמאה רכה

100 גר’ סוכר

100 גר’ טחינה גולמית (חצי כוס)

כפית אבקת אפיה

2 כפות סילאן

קורט מלח

אופן ההכנה

  • בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקרימים חמאה וסוכר.
  • מוסיפים את שאר החומרים ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד.
  • בעזרת ידיים רטובות יוצרים כדורים מהתערובת בגודל של כפית ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 15 דק’ עד להזהבה.

העוגיות יוצאות מהתנור רכות ומתקשות במהלך הצינון

 

אהבתם? שתפו עם חברים

דילוג לתוכן