שבלול פיצה ללא גלוטן – "מולינו"

זמן הכנה: כשעתיים

רמת קושי: בינוני

כמות יח': 10-12 שבלולים

חומרים:

350 גר' תערובת "מולינו" על בסיס עמילן חיטה (אריזה כחולה)

300 מ"ל מים

11 גרם שמרים יבשים

30 גרם שמן זית

8 גרם מלח

 

למילוי:

רוטב פיצה/ממרח עגבניות מיובשות/פסטו

100 גר' גבינות קשות (צהובה מגוררת/מוצרלה/בולגרית/עיזים וכו')

אופן ההכנה

  • מניחים את כל חומרי הבצק בקערת המיקסר ולשים כ-5 דקות במהירות נמוכה ועוד כ-3 דקות במהירות גבוהה.
  • מוציאים את הבצק למשטח מקומח בקמח ללא גלוטן ומחלקים את הבצק לשתי חתיכות שוות בגודלן ומרדדים כל אחת מהן למלבן באורך של כ- 25 ס"מ ורוחב של כ- 20 ס"מ.
  • מורחים ברוטב פיצה ומפזרים את הגבינות מעל.
  • מגלגלים לרולדה הדוקה וחותכים כל רולדה ל- 6 חתיכות ומניחים על נייר אפיה.
  • מתפיחים כ- 45 דק', מכוסה במגבת לחה.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות, כ- 25-30 דק' עד קבלת צבע זהוב ויפה.

 

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
קמח הארץ משתמשים בעוגיות כדי להבטיח תפקוד האתר ולשפר את חוויית המשתמש.
לפרטים נוספים על אופן בשימוש בעוגיות ועיבוד מידע אישי ניתן לגשת לעמוד תקנון ומדיניות פרטיות
דילוג לתוכן