טורטייה ללא גלוטן – “מולינו”

זמן הכנה: 20 דקות

רמת קושי: קל

כמות יח': 10 טורטיות

חומרים:

500 גר’ תערובת “מולינו” על בסיס עמילן חיטה (אריזה כחולה)

450 מ”ל מים

4 גר’ אבקת אפיה

100 גר’ שמן זית

50 גר’ דבש

11 גר’ מלח

אופן ההכנה

  • מחממים תנור לחום מקסימלי 260-280 מעלות.
  • בקערת המיקסר עם וו לישה שמים את כל חומרי הבצק יחד ולשים כ- 5 דקות במהירות נמוכה ועוד כדקה במהירות גבוהה.
  • מוציאים את הבצק למשטח מקומח היטב בקמח ללא גלוטן.
  • בעזרת קלף או סכין חדה חותכים חתיכות של כ- 120 גר’ מהבצק ומרדדים. כל כדור מרדדים לעיגול דק ככל האפשר.
  • ללא התפחה מכניסים לתנור החם ואופים 3-5 דקות עד קבלת בועות גדולות וצבע זהוב בהיר.

אהבתם? שתפו עם חברים

לקוחות יקרים, בחול המועד פסח החנות סגורה ולא ניתן יהיה לבצע רכישה. חוזרים בצאת החג. פסח שמח!

הודעה ללקוחות קמח הארץ
דילוג לתוכן