עוגיות טחינה ללא גלוטן – “מולינו”

זמן הכנה: כחצי שעה

רמת קושי: קל

כמות יח': 20 עוגיות

חומרים:

250 גר’ תערובת “מולינו” על בסיס עמילן חיטה (אריזה כחולה)

120 גר’ חמאה רכה

100 גר’ סוכר

100 גר’ טחינה גולמית (חצי כוס)

כפית אבקת אפיה

2 כפות סילאן

קורט מלח

אופן ההכנה

  • בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקרימים חמאה וסוכר.
  • מוסיפים את שאר החומרים ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד.
  • בעזרת ידיים רטובות יוצרים כדורים מהתערובת בגודל של כפית ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 15 דק’ עד להזהבה.

העוגיות יוצאות מהתנור רכות ומתקשות במהלך הצינון

 

אהבתם? שתפו עם חברים

לקוחות יקרים, בחול המועד פסח החנות סגורה ולא ניתן יהיה לבצע רכישה. חוזרים בצאת החג. פסח שמח!

הודעה ללקוחות קמח הארץ
דילוג לתוכן