פנקייק ללא גלוטן -“מולינו”

זמן הכנה: רבע שעה

רמת קושי: קל

כמות יח': כ- 10 פנקייקים

חומרים:

300 גרם (כ- 1.5 כוסות) תערובת “מולינו” להכנת מאפינס ועוגות בחושות (אריזה ורודה)

70 גרם שמן קנולה/חמניות או  חמאה מומסת

2 ביצים

1 גביע שמנת חמוצה

2/3 כוס חלב

אופן ההכנה

 

  • בקערה מערבבים את כל חומרי הבלילה בעזרת מטרפה.
  • מחממים במחבת שמן או חמאה על אש בינונית-נמוכה ושופכים בעזרת מצקת מהבלילה.
  • הופכים כאשר על פני הפנקייק מתחילות להופיע בועות קטנות.

אהבתם? שתפו עם חברים

דילוג לתוכן