עוגת גבינה פירורים ללא גלוטן – “מולינו”

זמן הכנה: כשלוש שעות

רמת קושי: קל

כמות יח': עוגה אחת

חומרים:

לבצק:

300 גרם (כ- 1.5 כוסות) תערובת “מולינו” על בסיס עמילן חיטה (אריזה כחולה)

120 גרם (חצי כוס) סוכר

150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

3 חלמונים

2 כפיות אבקת אפיה (כ- 20 גר’)

 

למילוי:

2 שמנת מתוקה (500 מ”ל)

1 חבילה אינסטנט פודינג וניל

1/2 כוס סוכר (120 גרם)

500 גרם (2 קופסאות) גבינה לבנה

 

אופן ההכנה

  • במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון מניחים את כל חומרי הבצק עד לקבלת תערובת פירורים.
  • על תבנית עגולה (24 ס”מ) שופכים חצי מהתערובת ומהדקים היטב לתבנית.
  • את המחצית השנייה של הפירורים מפזרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20-25 דקות עד לקבלת צבע זהוב.
  • מצננים היטב.
  • מקציפים את השמנת המתוקה, הסוכר והאינסטנט פודינג לקצפת יציבה ומקפלים פנימה את הגבינה הלבנה.
  • שופכים את התערובת על בסיס העוגה האפוי ומכניסים למקפיא לשעה אחת או לכמה שעות במקרר.
  • מפוררים את הבצק האפוי הנותר ומפזרים מעל העוגה.

אהבתם? שתפו עם חברים

דילוג לתוכן