
לבצק:
500 גרם תערובת "מולינו" על בסיס עמילן חיטה (אריזה כחולה)
או: 250 גרם תערובת מולינו כחול + 250 גרם מולינו ירוק
100 גרם חמאה רכה או מומסת
10 גרם (כף) שמרים יבשים
200 מ"ל חלב
200 מ"ל מים
2 ביצים
70 גרם סוכר
1/4 כפית מלח
למילוי:
חצי כוס שוקולד למריחה
או: 100 גרם שוקולד מריר מומס עם 50 גרם חמאה
או: 50 גרם חמאה מומסת + חצי כוס סוכר מעורבב עם כף וחצי קינמון טחון
*את הסירופ מומלץ להכין מראש על מנת שיצטנן מעט לפני המזיגה על העוגה.
בתיאבון!
צילום: ניצן לוינסון שדה
לקוחות יקרים, בשל המצב הבטחוני ועל פי הנחיות גורמי הביטחון, נכון לעכשיו הופסקה הפצת המשלוחים בחברת השליחויות. החברה וגם אנחנו, עוקבים אחר הנחיות פיקוד העורף ונעדכן על שינויים במצב על פי ההנחיות. סגור
דילוג לתוכן