מאפינס ללא גלוטן – “מולינו”

זמן הכנה: כרבע שעה

רמת קושי: קל

כמות יח': 8 מאפינס

חומרים:

250 גר’ תערובת “מולינו” למאפינס ועוגות בחושות (אריזה ורודה)

150 גר’ ביצים (כ- 3 ביצים)

100 גר’ שמן

25 גר’ יוגורט (לא חובה – אופציה)

*ניתן להוסיף 35 גר’ קקאו ואז להוסיף עוד ביצה.

*ניתן להוסיף טעמים: וניל, קפה, אגוזים  (כ 100 גר’ לתערובת), פצפוצי שוקולד וכו’.

אופן ההכנה

  • מניחים במיקסר את כל החומרים עם וו בלון.
  • לשים כ- 3 דקות במהירות גבוהה.
  • יוצקים 70 גר’ מהתערובת לתבניות קאפ-קייק.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, כ- 25 דק’ עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.

 

*ניתן גם להכין תערובת אחת לבנה (בטעם וניל) ושניה עם קקאו ולהכין מהן עוגות שיש בתבנית אינגליש קייק. במידה ומכינים עוגה, זמן האפייה עולה ל- 40 דק’.

 

אהבתם? שתפו עם חברים

דילוג לתוכן