עוגת בננות ושוקולד ללא גלוטן – “מולינו”

זמן הכנה: כשעה

רמת קושי: קל

כמות יח': עוגה אחת

חומרים:

250 גרם תערובת “מולינו” להכנת מאפינס ועוגות בחושות (אריזה ורודה)

100 גרם שמן קנולה/חמניות

3 ביצים

50 גרם שמנת חמוצה

בננה בשלה מעוכה

30 גרם קוקוס טחון

100 גרם שוקולד מריר קצוץ

50 גרם אגוזי מלך קצוצים

 

אופן ההכנה

  • בקערת המיקסר עם וו בלון מניחים ביצים, שמן, תערובת ה “מולינו” ושמנת חמוצה.
  • מקציפים במהירות גבוהה כ- 3 דקות, מנמיכים את המהירות ומוסיפים בננה. מקציפים דקה נוספת.
  • מוסיפים את השוקולד הקצוץ, הקוקוס והאגוזים, ומערבבים פנימה בתנועת קיפול.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 45 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.

אהבתם? שתפו עם חברים

דילוג לתוכן