גריסיני ללא גלוטן – “מולינו”

זמן הכנה: כשעתיים

רמת קושי: קל

כמות יח': כ- 40 גריסיני

חומרים:

1 ק”ג  תערובת “מולינו” רב תכליתית (אריזה ירוקה)

900 גרם מים

35 גרם שמרים טריים או 11 גרם שמרים יבשים

25 גם סוכר או 50 גרם סירופ מייפל/ אגבה

30 גרם מלח

80 גרם שמן זית

אופן ההכנה

  • שמים את כל חומרי הבצק בקערת המיקסר, לשים במהירות נמוכה כ 5 דקות ועוד כ 3 דקות במהירות גבוהה.
  • מוציאים את הבצק למשטח עבודה מקומח בקמח ללא גלוטן ומרדדים את הבצק לעובי של כסנטימטר וחותכים לריבועים באורך של כ6 ס”מ.
  • חותכים כל ריבוע לנחשים קטנים של כ 5 גרם האחד. מניחים על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה משומן קלות, ומתפיחים לכ45 דקות.
  • משמנים את פני הגריסיני ומכניסים לתנור שחומם מראש ל190 מעלות ואופים כחצי שעה, עד קבלת צבע זהוב ועד שהגריסיני יבשים.
גרסיני ללא גלוטן

אהבתם? שתפו עם חברים

דילוג לתוכן