גריסיני

זמן הכנה: כשעתיים

רמת קושי: קל

כמות יח': 30 גריסיני

חומרים:

1 ק"ג קמח לחם T630 "קמח הארץ"

520 מ"ל מים

100 גר' חמאה רכה

10 גר' שמרים יבשים

20 גר' מלח

120 מ"ל שמן זית

אופן ההכנה

  • מניחים את כל חומרי הבצק בקערת המיקסר.
  • לשים במהירות נמוכה כ- 3 דקות ועוד 4-5 דקות במהירות גבוהה.
  • התפחה ראשונה כשעה.
  • לאחר ההתפחה ישנן שתי אפשרויות:
    • אפשרות ראשונה –  חותכים לחתיכות של 3 גר'. מכדררים לכדור ונותנים לבצק לנוח 10-15 דק'.
    • אפשרות שניה – מחלקים את הבצק ל- 2 חלקים, כל חלק מרדדים למלבן 30X20 ס"מ ובעובי של כ- 1 ס"מ.
  • בעזרת גלגלת פיצה חותכים לפסים דקים בקוטר של כ- 1 ס"מ.
  • ניתן לפזר שומשום או פרג על המקלות ובנוסף ניתן להכניס לבצק כ- 50 גר' גבינת פרמזן מגוררת.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל- 195 מעלות כחצי שעה עד הזהבה.

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
קמח הארץ משתמשים בעוגיות כדי להבטיח תפקוד האתר ולשפר את חוויית המשתמש.
לפרטים נוספים על אופן בשימוש בעוגיות ועיבוד מידע אישי ניתן לגשת לעמוד תקנון ומדיניות פרטיות
דילוג לתוכן