לקוחות יקרים,
החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

מתכונים

פריקסה ללא גלוטן – "מולינו"

כשעה
קל
כ- 10 יחידות פריקסה

חומרים

500 גר' תערובת "מולינו" רב תכליתית (אריזה ירוקה)

525 מ"ל מים

8 גרם שמרים יבשים

20 גרם שמן זית

40 גרם סוכר

10 גרם מלח

 

למילוי הפריקסה:

1 חבילת טונה בשמן

2 מלפפונים חמוצים

2 ביצים קשות

תפו"א אפוי חתוך לחתיכות קטנות

פלפל קלוי קצוץ דק (לא חובה)

לימון כבוש/חריף לפי הטעם

אריסה – לפי הטעם

אופן ההכנה

  • מניחים את כל חומרי הבצק בקערת המיקסר ולשים כ-5 דקות במהירות נמוכה ועוד כ-3 דקות במהירות גבוהה.
  • מוציאים את הבצק למשטח מקומח בקמח ללא גלוטן ובעזרת קלף או סכין חדה חותכים לחתיכות של כ100 גר' האחת ויוצרים צורה של אליפסה.
  • מניחים להתפחה של כ- 40 דקות.
  • מחממים שמן עמוק בסיר ומטגנים כדקה מכל צד עד קבלת צבע שחום.
  • מצננים מעט את הלחמניות, חותכים באמצע וממלאים במילוי.

 

פריקסה ירוק 3

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד