פוקאצ’ה ללא גלוטן – “מולינו”

זמן הכנה: כשעה

רמת קושי: קל

כמות יח': 2 פוקאצ'ות גדולות

חומרים:

500 גר’ תערובת “מולינו” רב תכליתית (אריזה ירוקה)

550 מ”ל מים

12 גר’ (כף ועוד טיפה) שמרים יבשים

35 גר’ שמן זית

15 גר’ סוכר

15 גר’ מלח

 

אופן ההכנה

  • בקערת המיקסר שמים את כל חומרי הבצק יחד ולשים כ- 5 דקות במהירות נמוכה ועוד כ- 3 דקות במהירות בינונית.
  • מוציאים את הבצק למשטח מקומח היטב בקמח ללא גלוטן.
  • בעזרת קלף או סכין חדה מחלקים את הבצק לחתיכות של 200-300 גר’.
  • מרדדים ומשטחים עם הידיים לצורה עגולה ושטוחה.
  • מתפיחים כ- 45 דקות עד שעה מכוסה במגבת לחה.
  • מפזרים על הפוקאצ’ה שמן זית, רוזמרין, עגבניות, גבינה וכו’.
  • מחממים תנור ל –220 oC
  • אופים את הפוקאצ’ה כ- 10 דקות עד הזהבה.

 

אהבתם? שתפו עם חברים

דילוג לתוכן