פנקייק ללא גלוטן -"מולינו"
רבע שעה
קל
כ- 10 פנקייקים
חומרים
300 גרם (כ- 1.5 כוסות) תערובת "מולינו" להכנת מאפינס ועוגות בחושות (אריזה ורודה)
130 גר' סוכר (כשני שליש כוס)
70 גרם שמן קנולה/חמניות או חמאה מומסת
2 ביצים
1 גביע שמנת חמוצה
2/3 כוס חלב
אופן ההכנה
- בקערה מערבבים את כל חומרי הבלילה בעזרת מטרפה.
- מחממים במחבת שמן או חמאה על אש בינונית-נמוכה ושופכים בעזרת מצקת מהבלילה.
- הופכים כאשר על פני הפנקייק מתחילות להופיע בועות קטנות.