פנקייק ללא גלוטן -"מולינו"

זמן הכנה: רבע שעה

רמת קושי: קל

כמות יח': כ- 10 פנקייקים

חומרים:

300 גרם (כ- 1.5 כוסות) תערובת "מולינו" להכנת מאפינס ועוגות בחושות (אריזה ורודה)

130 גר' סוכר (כשני שליש כוס)

70 גרם שמן קנולה/חמניות או  חמאה מומסת

2 ביצים

1 גביע שמנת חמוצה

2/3 כוס חלב

אופן ההכנה

 

  • בקערה מערבבים את כל חומרי הבלילה בעזרת מטרפה.
  • מחממים במחבת שמן או חמאה על אש בינונית-נמוכה ושופכים בעזרת מצקת מהבלילה.
  • הופכים כאשר על פני הפנקייק מתחילות להופיע בועות קטנות.

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
קמח הארץ משתמשים בעוגיות כדי להבטיח תפקוד האתר ולשפר את חוויית המשתמש.
לפרטים נוספים על אופן בשימוש בעוגיות ועיבוד מידע אישי ניתן לגשת לעמוד תקנון ומדיניות פרטיות
דילוג לתוכן