
500 גרם מולינו ירוק
550 גרם מים
15 גרם מלח
35 גרם שמן (אפשר שמן זית)
17 גרם שמרים יבשים
13 גרם סוכר
מערבבים במיקסר את כל המוצרים יחד ולשים כ-5 דקות.
מחלקים את הבצק ל 2-3 חלקים (בהתאם לכמות ולגודל הסופי שתרצו), משטחים ומעצבים את הפיצה.
מתפיחים כחצי שעה בטמפרטורת החדר.
לאחר ההתפחה, מוסיפים רוטב עגבניות, גבינה ותוספות לפי הטעם.
אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-210 מעלות עד שהפיצה מוכנה.
*זמן האפייה עשוי להשתנות בין התנורים השונים
בתיאבון!
צילום: ניצן לוינסון שדה