לקוחות יקרים,
החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

מתכונים

עוגת שוקולד ללא גלוטן – "מולינו"

כשעה
קל
עוגה אחת

חומרים

250 גרם תערובת "מולינו" להכנת מאפינס ועוגות בחושות (אריזה ורודה)

35 גר' קקאו

100 גר' חמאה מומסת

4 ביצים

 

לציפוי:

100 גר' שוקולד מריר קצוץ

100 גר' שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  • מניחים את כל חומרי העוגה בקערת המיקסר עם וו בלון ומקציפים כ- 3 דקות.
  • מניחים את התערובת בתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170-180 מעלות לכ-35 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
  • להכנת הציפוי: מניחים את השוקולד הקצוץ בקערה, את השמנת מביאים לסף רתיחה ושופכים אותה על השקולד. מחכים דקה ומערבבים היטב עד קבלת רוטב חלק.
  • שופכים את הרוטב על העוגה.

 

עוגת שוקולד ורוד 4

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד