לקוחות יקרים, החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

לקוחות יקרים,
החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

מתכונים

עוגת שוקולד ללא גלוטן – "מולינו"

כשעה
קל
עוגה אחת

חומרים

250 גרם תערובת "מולינו" להכנת מאפינס ועוגות בחושות (אריזה ורודה)

35 גר' קקאו

100 גר' חמאה מומסת

4 ביצים

 

לציפוי:

100 גר' שוקולד מריר קצוץ

100 גר' שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  • מניחים את כל חומרי העוגה בקערת המיקסר עם וו בלון ומקציפים כ- 3 דקות.
  • מניחים את התערובת בתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170-180 מעלות לכ-35 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
  • להכנת הציפוי: מניחים את השוקולד הקצוץ בקערה, את השמנת מביאים לסף רתיחה ושופכים אותה על השקולד. מחכים דקה ומערבבים היטב עד קבלת רוטב חלק.
  • שופכים את הרוטב על העוגה.

 

עוגת שוקולד ורוד 4

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד