עוגת שוקולד ללא גלוטן – "מולינו"
כשעה
קל
עוגה אחת
חומרים
250 גרם תערובת "מולינו" להכנת מאפינס ועוגות בחושות (אריזה ורודה)
35 גר' קקאו
100 גר' סוכר (כחצי כוס)
100 גר' חמאה מומסת
4 ביצים
לציפוי:
100 גר' שוקולד מריר קצוץ
100 גר' שמנת מתוקה
אופן ההכנה
- מניחים את כל חומרי העוגה בקערת המיקסר עם וו בלון ומקציפים כ- 3 דקות.
- מניחים את התערובת בתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170-180 מעלות לכ-35 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
- להכנת הציפוי: מניחים את השוקולד הקצוץ בקערה, את השמנת מביאים לסף רתיחה ושופכים אותה על השוקולד. מחכים דקה ומערבבים היטב עד קבלת רוטב חלק.
- שופכים את הרוטב על העוגה.