לקוחות יקרים, החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

לקוחות יקרים,
החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

מתכונים

סמבוסק במילוי גבינות או פריקסה ללא גלוטן – "מולינו"

כשעה
קל
10 סמבוסק

חומרים

500 גר' תערובת "מולינו" רב תכליתית (אריזה ירוקה)

525 מ"ל מים

10 גרם שמרים יבשים

25 גרם שמן זית

30 גרם סוכר

12 גרם מלח

 

למילוי סמבוסק בסגנון פריקסה:

1 חבילת טונה בשמן

2 מלפפונים חמוצים

2 ביצים קשות

תפו"א אפוי חתוך לחתיכות קטנות

פלפל קלוי קצוץ דק (לא חובה)

לימון כבוש/חריף לפי הטעם

למילוי סמבוסק גבינות:

מכינים תערובת של גבינות ריקוטה/בולגרית/פטה/צהובה

 

אופן ההכנה

  • מניחים את כל חומרי הבצק בקערת המיקסר ולשים כ-5 דקות במהירות נמוכה ועוד כ-3 דקות במהירות גבוהה.
  • מוציאים את הבצק למשטח מקומח בקמח ללא גלוטן ובעזרת קלף או סכין חדה חותכים לחתיכות של כ120 גר' האחת ויוצרים כדור.
  • מרדדים כל כדור לעגול וממלאים ב- 2 כפות מהמילוי.
  • סוגרים כל עיגול לצורה של סמבוסק.
  • מתפיחים כחצי שעה. בינתיים מחממים תנור ל- 200 מעלות.
  • מורחים את הסמבוסק בביצה ומפזרים שומשום.
  • אופים כ- 25 דקות עד קבלת צבע שחום ויפה.
סמבוסק גבינות ירוק 7

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד