לקוחות יקרים, החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

לקוחות יקרים,
החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

מתכונים

סופגניות ללא גלוטן מטוגנות או אפויות – "מולינו"

כשעה וחצי
קל
10-12 סופגניות

חומרים

500 גר' תערובת "מולינו" רב תכליתית (אריזה ירוקה)

500 מ"ל מים

10 גרם שמרים יבשים

80 גרם סוכר

30 גרם שמן חמניות/ קנולה

ביצה

5 גרם מלח

אופן ההכנה

  • מניחים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל חומרי הבצק ולשים במהירות נמוכה בחמש דקות ועוד כשלוש במהירות גבוהה.
  • מוציאים את הבצק למשטח מקומח בקמח ללא גלוטן . חותכים חתיכות של 40-50 גרם (בהתאם לגודל הרצוי) ויוצרים מהן כדורים.
  • מניחים להתפחה של כשעה מכוסה במגבת מטבח לחה.
  • לטיגון:

ניתן לטגן את הסופגניות בשמן עמוק שחומם מראש כדקה מכל צד עד קבלת צבע זהוב או לחילופין לאפות בתנור .

  • לאפיה:

משמנים נייר אפייה.

משמנים היטב כל כדור בשמן או בחמאה מומסת ואופים בתנור שחומם מראש ל190 מעלות לכ20-25 דקות עד קבלת                       צבע   זהוב-שחום.

 

סופגניות ללא גלוטן מולינו

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד