לקוחות יקרים,
החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

מתכונים

סופגניות ללא גלוטן מטוגנות או אפויות – "מולינו"

כשעה וחצי
קל
10-12 סופגניות

חומרים

500 גר' תערובת "מולינו" רב תכליתית (אריזה ירוקה)

500 מ"ל מים

10 גרם שמרים יבשים

80 גרם סוכר

30 גרם שמן חמניות/ קנולה

ביצה

5 גרם מלח

אופן ההכנה

  • מניחים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל חומרי הבצק ולשים במהירות נמוכה בחמש דקות ועוד כשלוש במהירות גבוהה.
  • מוציאים את הבצק למשטח מקומח בקמח ללא גלוטן . חותכים חתיכות של 40-50 גרם (בהתאם לגודל הרצוי) ויוצרים מהן כדורים.
  • מניחים להתפחה של כשעה מכוסה במגבת מטבח לחה.
  • לטיגון:

ניתן לטגן את הסופגניות בשמן עמוק שחומם מראש כדקה מכל צד עד קבלת צבע זהוב או לחילופין לאפות בתנור .

  • לאפיה:

משמנים נייר אפייה.

משמנים היטב כל כדור בשמן או בחמאה מומסת ואופים בתנור שחומם מראש ל190 מעלות לכ20-25 דקות עד קבלת                       צבע   זהוב-שחום.

 

סופגניות ללא גלוטן מולינו

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד