מאפינס ללא גלוטן – "מולינו"
כרבע שעה
קל
8 מאפינס
חומרים
250 גר' "תערובת מולינו למאפינס ועוגות בחושות"
150 גר' ביצים (כ- 3 ביצים)
100 גר' סוכר (כחצי כוס)
100 גר' שמן
25 גר' יוגורט (לא חובה – אופציה)
*ניתן להוסיף 35 גר' קקאו ואז להוסיף עוד ביצה.
*ניתן להוסיף טעמים: וניל, קפה, אגוזים (כ 100 גר' לתערובת), פצפוצי שוקולד וכו'.
אופן ההכנה
- מניחים במיקסר את כל החומרים עם וו בלון.
- לשים כ- 3 דקות במהירות גבוהה.
- יוצקים 70 גר' מהתערובת לתבניות קאפ-קייק.
- אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, כ- 25 דק' עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.
*ניתן גם להכין תערובת אחת לבנה (בטעם וניל) ושניה עם קקאו ולהכין מהן עוגות שיש בתבנית אינגליש קייק. במידה ומכינים עוגה, זמן האפייה עולה ל- 40 דק'.
*ניתן גם להכין תערובת אחת לבנה (בטעם וניל) ושניה עם קקאו ולהכין מהן עוגות שיש בתבנית אינגליש קייק. במידה ומכינים עוגה, זמן האפייה עולה ל- 40 דק'.