לקוחות יקרים, גם בימים אלה טחנת הקמח והחנות עובדות במלוא המרץ. ניתן להזמין בחנות האינטרנטית עד לתאריך ה- 31.3.2020 . ניתן להגיע ולקנות בחנות המפעל עד לתאריך 7.4.2020. החנות תשוב ותיפתח מיד לאחר חג הפסח. חג שמח וכשר

לקוחות יקרים, גם בימים אלה טחנת הקמח והחנות עובדות במלוא המרץ. ניתן להזמין בחנות האינטרנטית עד לתאריך ה- 31.3.2020 . ניתן להגיע ולקנות בחנות המפעל עד לתאריך 7.4.2020.
החנות תשוב ותיפתח מיד לאחר חג הפסח. חג שמח וכשר

מתכונים

לחם כפרי בסיסי

שעתיים
קל
2 כיכרות

חומרים

1 ק"ג קמח חיטה 70% מלא "קמח הארץ"

840 מ"ל מים

10 ג' שמרים יבשים

10 ג' מלח

 

אפשרות – עד 200 ג' תוספות כגון גרעיני חמנייה, דלעת, פשתן, שיבולת שועל, סובין…

אופן ההכנה

מניחים את החומרים בקערת המיקסר, לשים כ-10 דקות, עד קבלת בצק גמיש, דביק ומעט נוזלי.

במידה ורוצים להוסיף את התוספות מכניסים למיקסר לדקה נוספת של לישה.

מחלקים את הבצק ל-2 ומניחים בתבנית לחם משומנת, להתפחה של כשעה.

מחממים תנור ל-230 מעלות.

אופים עם לחות (קערת מים בתחתית התנור) ל-20 דקות.

מוציאים את קערת המים וממשיכים לאפות עוד 15 דקות.

לאחר מכן מוציאים את הלחם מהתבנית ואופים ללא תבנית עוד 10 דקות.

זמן אפייה כולל כ-45 דקות.

מצננים לפחות כשעה לפני פריסה.

לחם כפרי בסיסי 2

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד