לחם כוסמין מלא

זמן הכנה: שעתיים וחצי

רמת קושי: קל

כמות יח': 2 לחמים

חומרים:

1 ק”ג כוסמין מלא “קמח הארץ”

820 מ”ל מים

10 ג’ שמרים יבשים

20 ג’ מלח

 

לקישוט: גרעיני חמנייה, דלעת, שומשום ופשתן

אופן ההכנה

מניחים את החומרים בקערת המיקסר,

לשים כ-10 דקות, עד קבלת בצק גמיש, דביק ומעט נוזלי.

מחלקים את הבצק ל-2 ומניחים בתבנית לחם משומנת, להתפחה של כשעה.

מחממים תנור ל-230 מעלות.

מפזרים עלפני הבצק את הגרעינים.

אופים עם לחות (קערת מים בתחתית התנור) ל-20 דקות.

מוציאים את קערת המים וממשיכים לאפות עוד 15 דקות.

לאחר מכן מוציאים את הלחם מהתבנית ואופים ללא תבנית עוד 10 דקות.

זמן אפייה כולל כ-45 דקות.

מצננים לפחות כשעה לפני פריסה.

אהבתם? שתפו עם חברים

לקוחות יקרים, בחול המועד פסח החנות סגורה ולא ניתן יהיה לבצע רכישה. חוזרים בצאת החג. פסח שמח!

הודעה ללקוחות קמח הארץ
דילוג לתוכן