לקוחות יקרים, גם בימים אלה טחנת הקמח והחנות עובדות במלוא המרץ. ניתן להזמין בחנות האינטרנטית עד לתאריך ה- 31.3.2020 . ניתן להגיע ולקנות בחנות המפעל עד לתאריך 7.4.2020. החנות תשוב ותיפתח מיד לאחר חג הפסח. חג שמח וכשר

לקוחות יקרים, גם בימים אלה טחנת הקמח והחנות עובדות במלוא המרץ. ניתן להזמין בחנות האינטרנטית עד לתאריך ה- 31.3.2020 . ניתן להגיע ולקנות בחנות המפעל עד לתאריך 7.4.2020.
החנות תשוב ותיפתח מיד לאחר חג הפסח. חג שמח וכשר

מתכונים

גריסיני

כשעתיים
קל
30 גריסיני

חומרים

1 ק"ג קמח לחם T630 "קמח הארץ"

520 מ"ל מים

100 גר' חמאה רכה

10 גר' שמרים יבשים

20 גר' מלח

120 מ"ל שמן זית

אופן ההכנה

  • מניחים את כל חומרי הבצק בקערת המיקסר.
  • לשים במהירות נמוכה כ- 3 דקות ועוד 4-5 דקות במהירות גבוהה.
  • התפחה ראשונה כשעה.
  • לאחר ההתפחה ישנן שתי אפשרויות:
    • אפשרות ראשונה –  חותכים לחתיכות של 3 גר'. מכדררים לכדור ונותנים לבצק לנוח 10-15 דק'.
    • אפשרות שניה – מחלקים את הבצק ל- 2 חלקים, כל חלק מרדדים למלבן 30X20 ס"מ ובעובי של כ- 1 ס"מ.
  • בעזרת גלגלת פיצה חותכים לפסים דקים בקוטר של כ- 1 ס"מ.
  • ניתן לפזר שומשום או פרג על המקלות ובנוסף ניתן להכניס לבצק כ- 50 גר' גבינת פרמזן מגוררת.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל- 195 מעלות כחצי שעה עד הזהבה.
גריסיני

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד