לקוחות יקרים, החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

לקוחות יקרים,
החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

מתכונים

גריסיני ללא גלוטן – "מולינו"

כשעתיים
קל
כ- 40 גריסיני

חומרים

1 ק"ג  תערובת "מולינו" רב תכליתית (אריזה ירוקה)

900 גרם מים

35 גרם שמרים טריים או 11 גרם שמרים יבשים

25 גם סוכר או 50 גרם סירופ מייפל/ אגבה

30 גרם מלח

80 גרם שמן זית

אופן ההכנה

  • שמים את כל חומרי הבצק בקערת המיקסר, לשים במהירות נמוכה כ 5 דקות ועוד כ 3 דקות במהירות גבוהה.
  • מוציאים את הבצק למשטח עבודה מקומח בקמח ללא גלוטן ומרדדים את הבצק לעובי של כסנטימטר וחותכים לריבועים באורך של כ6 ס"מ.
  • חותכים כל ריבוע לנחשים קטנים של כ 5 גרם האחד. מניחים על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה משומן קלות, ומתפיחים לכ45 דקות.
  • משמנים את פני הגריסיני ומכניסים לתנור שחומם מראש ל190 מעלות ואופים כחצי שעה, עד קבלת צבע זהוב ועד שהגריסיני יבשים.
גריסיני ללא גלוטן ירוק

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד