גביניות טבעוניות/ דניאל וגנר

רמת קושי: קל

כמות יח': כ-20 גביניות

חומרים:

לבצק:
500 גרם קמח T55 למאפי שמרים של קמח הארץ
10 גרם שמרים יבשים / 30 גרם טריים
70 גרם סוכר
קורט מלח
180 גרם חלב סויה
100 גרם רסק תפוחים
100 גרם שמן

למלית:
גביע גבינה טבעונית למריחה (250 גרם)
חבילה מוצרלה טבעונית (200 גרם)
40 סוכר
20 גרם קונרפלור
חצי כפית קינמון
כפית מחית / תמצית וניל
גרידה מחצי לימון

לקישוט: פרוסות שקדים
אבקת סוכר

אופן ההכנה

1. מעבירים לקערת מיקסר את כל מרכיבי הבצק ולשים כ-10 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש.
2. משמנים מעט את הבצק, מכסים במגבת ומתפיחים כשעה – שעה וחצי עד שהבצק מכפיל את הגודל הראשוני שלו.
3. בינתיים מכינים את המילוי: מערבבים את כל המרכיבים ביחד בקערה ושומרים בצד עד להרכבה.
4. לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק ל 2 חלקים ומרדדים לריבוע / מלבן גדול.
5. מיישרים את הקצוות וחותכים לריבועים.
6. ממלאים עם כפית גדולה מהמילוי וסוגרים משני קצוות- מהדקים היטב.
7. מברישים בחלב סויה ומפזרים הרבה שקדים במרכז.
8. מתפיחים עוד כ -20 דקות ומכניסים לתנור שחומם מראש לכ-15 דקות, עד שהמאפים זהובים.
9. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
בתיאבון!

*המאפים במיטבם ביום ההכנה ואפשר להקפיא אותם עד חודש

גביניות על רשת מבט מלמעלה

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
דילוג לתוכן