תפריט

מתכונים

באגט פריזיאן

3 שעות + לילה
קל
5 בגטים

חומרים

1 ק"ג קמח T65 מסורתי "קמח הארץ"

4 ג' שמרים יבשים

630 ג' מים

20 ג' מלח

אופן ההכנה

מניחים את כל החומרים בקערת המיקסר. לשים 5 דקות במהירות נמוכה ו-5 דקות נוספות במהירות גבוהה. (במתכון זה אין צורך באוטוליזה).

מניחים שעה בקערה משומנת ומכוסה, בטמפרטורת החדר.

מעבירים למנוחה ללילה במקרר.

למחרת מחלקים את הבצק לחתיכות של 350 ג' האחת. מניחים לנוח כ-10 דקות ומעצבים עיצוב סופי לצורת בגט (במתכון זה אין צורך בעיצוב ראשוני).

מעבירים לתבנית או בד התפחה, לתפיחה סופית של כשעה וחצי.

מחממים תנור ל-245 מעלות.

אופים עם אדים (קערת מים בתחתית התנור) ב-10 דקות ראשונות. מוציאים את הקערה וממשיכים באפיה של 8 דקות נוספות.

מניחים להתקרר.

בגט פריזיאן

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד