לקוחות יקרים, החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

לקוחות יקרים,
החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

מתכונים

באגט על בסיס עמילן חיטה ללא גלוטן – "מולינו"

כשעתיים
בינוני
7 באגטים

חומרים

500 גר' תערובת "מולינו" על בסיס עמילן חיטה (אריזה כחולה)

450 מ"ל מים

10 גר' (כף) שמרים יבשים

30 גר' דבש (כף) או סילאן או סירופ מייפל

20 גר' שמן זית או שמן חמניות

20 גר' מלח

אופן ההכנה

  • בקערת המיקסר שמים את כל חומרי הבצק יחד ולשים כ- 5 דקות במהירות נמוכה ועוד כ- 3 דקות במהירות בינונית.
  • מוציאים את הבצק למשטח מקומח היטב בקמח ללא גלוטן.
  • בעזרת קלף או סכין חדה מחלקים את הבצק לחתיכות של כ- 150 גר' ויוצרים צורה של באגט.
  • את הבצק ניתן לחרוץ בעזרת סכין חדה משומנת מעט לפני או אחרי ההתפחה.
  • מרדדים ומשטחים עם הידיים לצורה עגולה ושטוחה.
  • מתפיחים כ- 45 דקות עד שעה מכוסה במגבת לחה.
  • מחממים תנור ל – oC
  • אופים את הבאגטים כ- 30-35 דקות עד הזהבה.
  • ניתן להכניס לתנות תבנית חסינת חום עם מים רותחים ליצירת סביבה עשירה באדים ל- 20 דק' הראשונות של האפייה.

 

באגט כחול 3

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד