
300 גרם תערובת "מולינו" רב תכליתית (אריזה ירוקה)
120 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
חצי כפית מלח
חצי כוס שמנת חמוצה
חצי כוס מים קרים
למילוי:
150 גר' גבינת ריקוטה או שמנת חמוצה
150 גר' גבינה בולגרית/פטה
100 גר' גבינה קשה מגוררת (מוצרלה/צהובה/גאודה/פרמזן וכו')
כוס וחצי ירק קלוי לבחירתכם- אנחנו הלכנו על קישואים (יעבוד מעולה גם עם פלפלים, חצילים וכו').
מלח, פלפל, אגוז מוסקט- לפי הטעם
* זמן האפייה עשוי להשתנות בין התנורים השונים
בתיאבון!
צילום: ניצן לוינסון שדה