
500 גר' תערובת "מולינו" רב תכליתית (אריזה ירוקה)
550 מ"ל מים
12 גר' (כף ועוד טיפה) שמרים יבשים
35 גר' שמן זית
15 גר' סוכר
15 גר' מלח
בקערת המיקסר שמים את כל חומרי הבצק יחד ולשים כ- 5 דקות במהירות נמוכה ועוד כ- 3 דקות במהירות בינונית.
מוציאים את הבצק למשטח מקומח היטב בקמח ללא גלוטן.
בעזרת קלף או סכין חדה מחלקים את הבצק לחתיכות של 200-300 גר'.
מרדדים ומשטחים עם הידיים לצורה עגולה ושטוחה.
מתפיחים כ- 45 דקות עד שעה מכוסה במגבת.
מזלפים על הפוקאצ'ה שמן זית (בשלב זה ניתן לחורר את הבצק בעזרת האצבעות אם רוצים)
מפזרים מעל הפוקצ'ה רוזמרין, עגבניות, גבינה וכו' או כל מה שמתחשק.
אפייה:
מחממים תנור ל -210 מעלות.
אופים את הפוקאצ'ה כ 17-20 דקות עד הזהבה.
*זמן האפייה עשוי להשתנות בין התנורים השונים
בתיאבון!
צילום: ניצן לוינסון שדה
לקוחות יקרים, בשל המצב הבטחוני ועל פי הנחיות גורמי הביטחון, נכון לעכשיו הופסקה הפצת המשלוחים בחברת השליחויות. החברה וגם אנחנו, עוקבים אחר הנחיות פיקוד העורף ונעדכן על שינויים במצב על פי ההנחיות. סגור
דילוג לתוכן