לתערובת:
150 גרם קמח מולינו ורוד
4 ביצים
80 גרם סוכר
200 גרם (גביע) יוגורט/שמנת חמוצה
2 כפיות תמצית וניל
חצי כוס שמן
חצי כוס מייפל
שקית אבקת אפייה
כפית וחצי קינמון
לקישוט –
חופן שקדים מולבנים פרוסים
כפית מייפל
כפית קינמון
לסירופ מייפל (לאחר האפייה):
2 כפות מייפל , 3 כפות מים רותחים
אופן ההכנה:
תערובת:
1.מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר.
2.מוסיפים את הרכיבים הרטובים ואז את הקמח אבקת האפייה והקינמון ומערבבים עד לאיחוד.
הבלילה
4.מערבבים בקערה נפרדת שקדים, קינמון ומייפל ומפזרים מעל הבלילה.
5.אופים בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות למשך 40-45 דק'.
הכנת הסירופ:
6.מערבבים את המייפל עם המים ומברישים את הסירופ על העוגה כשהיא יוצאת מהתנור ועדיין חמה.
💡אופציה:
7. לאחר שהעוגה מתקררת ניתן לפזר עליה אבקת סוכר.
בתיאבון!