לחם כוסמין מלא

זמן הכנה: 50

רמת קושי: קל

כמות יח': 2

חומרים:

1 ק"ג כוסמין מלא "קמח הארץ"

820 מ"ל מים

10 ג' שמרים יבשים

20 ג' מלח

לקישוט: גרעיני חמנייה, דלעת, שומשום ופשתן

אופן ההכנה

מניחים את החומרים בקערת המיקסר,

לשים כ-10 דקות, עד קבלת בצק גמיש, דביק ומעט נוזלי.

מחלקים את הבצק ל-2 ומניחים בתבנית לחם משומנת, להתפחה של כשעה.

מחממים תנור ל-230 מעלות.

מפזרים עלפני הבצק את הגרעינים.

אופים עם לחות (קערת מים בתחתית התנור) ל-20 דקות.

מוציאים את קערת המים וממשיכים לאפות עוד 15 דקות.

לאחר מכן מוציאים את הלחם מהתבנית ואופים ללא תבנית עוד 10 דקות.

זמן אפייה כולל כ-45 דקות.

מצננים לפחות כשעה לפני פריסה.

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
קמח הארץ משתמשים בעוגיות כדי להבטיח תפקוד האתר ולשפר את חוויית המשתמש.
לפרטים נוספים על אופן בשימוש בעוגיות ועיבוד מידע אישי ניתן לגשת לעמוד תקנון ומדיניות פרטיות
דילוג לתוכן