פסטה ללא גלוטן- מולינו ירוק

זמן הכנה: כ-30 דקות

רמת קושי: קל

כמות יח': 1 מנה גדולה או 2 קטנות

חומרים:

120 גרם תערובת מולינו ירוק
2 ביצים
קורט מלח
חצי כפית (כ-2 גרם) שמן זית

אופן ההכנה

מערבבים את כל החומרים יחד לבצק אחיד ומרדדים לעובי של 2 מ"מ.
מוציאים את הבצק למשטח מקומח היטב בקמח ללא גלוטן, חותכים לרצועות בעובי הרצוי (או עושים איזו צורה שרוצים).
לאחר יצירת הצורות, מקמחים מעט על מנת שלא יידבקו.
מבשלים כ-3 דקות בסיר עם מים רותחים מומלחים קלות.

שימו לב: הבצק מתחיל מאוד דביק, אבל ככל שממשיכים בערבוב הוא נהיה נוח. לא להיכנע!
טיפ: בזמן הערבוב, השתמשו בלקקן מסיליקון/קלף מפלסטיק לעבודה נוחה יותר עם הבצק.
מומלץ להכין את הרוטב מראש ולהכניס לתוכו את הפסטה החמה.

צילום: ניצן לוינסון שדה

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
קמח הארץ משתמשים בעוגיות כדי להבטיח תפקוד האתר ולשפר את חוויית המשתמש.
לפרטים נוספים על אופן בשימוש בעוגיות ועיבוד מידע אישי ניתן לגשת לעמוד תקנון ומדיניות פרטיות
דילוג לתוכן