אזני המן ללא גלוטן – “מולינו” ירוק

זמן הכנה: 45 דקות

רמת קושי: קל

כמות יח': כ- 20 יחידות

חומרים:

בצק:

350 גרם תערובת “מולינו” רב תכליתית (אריזה ירוקה)

200 גרם חמאה

2 חלמונים

120 גרם סוכר

60 מ”ל מים

1  כפית מיץ לימון

 

מלית:

50  גרם סוכר

75  מ”ל חלב

15 גרם חמאה

קורט מלח

100 גרם פרג טחון טרי

50 גרם אגוזים טחונים

אופן ההכנה

מלית:

  • בסיר קטן שמים סוכר, חלב, חמאה ומלח ומחממים עד לרתיחה. מוסיפים פרג ואגוזים טחונים ומערבבים לאיחוד.
  • מצננים את התערובת כשעה עד שמתייצבת.

בצק:

  • מאחדים את כל החומרים במיקסר עם וו גיטרה. יוצרים דיסק שטוח ומניחים לקירור לשעה.
  • מרדדים את הבצק למלבן בעובי של כחצי ס”מ. קורצים עיגולים בקוטר של כ-8 ס”מ. מניחים כפית ממלית הפרג וסוגרים לצורת אוזן המן.
  • מחממים תנור ל-175 מעלות. אופים כ-20 דקות, עד שהבצק מזהיב.
  • מקשטים באבקת סוכר.

אהבתם? שתפו עם חברים

דילוג לתוכן