עוגת איינקורן

זמן הכנה: 30 דקות

רמת קושי: קל

כמות יח': 2 עוגות

חומרים:

חומרים לקרם:

175 ג’ חלב

35 ג’ קמח איינקורן “קמח הארץ”

לבשל את שני המרכיבים יחד, תוך כדי ערבוב מתמיד, עד לקבלת קרם חלק וסמיך, כ-3-5 דקות בישול.

 

חומרים לעוגה:

425 ג’ קמח איינקורן “קמח הארץ”

290 ג’ סוכר

20 ג’ אבקת אפייה

7 ג’ מלח

330 ג’ ביצה (כ-5 ביצים גדולות)

275 ג’ שמן צמחי

כפית מיץ לימון

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-190 מעלות.

מערבבים את כל החומרים, יחד עם הקרם שהכנו, במיקסר, כשתי דקות.

מעבירים לשתי תבניות אינגליש קייק, עד 3/4 גובה תבנית.

אופים כ-40 דקות.

 

ניתן להוסיף על העוגה בתבנית לפני האפייה: פירות חתוכים, שוקולד צ’יפס, אגוזים וכו’.

אהבתם? שתפו עם חברים

דילוג לתוכן