חומרים:
1 ק"ג קמח מולינו ירוק
2 כפות שמרים
2 כפות סוכר
1 כף שטוחה מלח
2 כפות ערק
1100 מ"ל מים פושרים
מכניסים הכל לקערה, לשים כ-5 דקות עד לבצק אחיד (הבצק חייב להיות דביק) ומכסים לחצי שעה.
מוסיפים עד כוס מים פושרים, משמנים מעט את הידיים ולשים היטב-אפשר במיקסר.
ככל שייכנס יותר אוויר, כך הבצק יצא יותר אוורירי
מכסים לשעה נוספת.
משמנים את כפות הידיים היטב ושוב לשים להוצאת אוויר.
נותנים לבצק מנוחה של 5 דקות.
בינתיים מחממים שמן ומכינים מסננת ותרווד.
לטיגון:
מרימים חתיכת בצק, יוצרים כדור עם ידיים משומנות מעט, בעזרת האצבעות יוצרים חור ומותחים מעט את הבצק. מכניסים לשמן החם, מטגנים עד להשחמה.