ספינג' ללא גלוטן-מולינו ירוק / חגית נחמני

זמן הכנה: כ-3 שעות

רמת קושי: קל

חומרים:

חומרים:
1 ק"ג קמח מולינו ירוק
2 כפות שמרים
2 כפות סוכר
1 כף שטוחה מלח
2 כפות ערק
1100 מ"ל מים פושרים

אופן ההכנה

מכניסים הכל לקערה, לשים כ-5 דקות עד לבצק אחיד (הבצק חייב להיות דביק) ומכסים לחצי שעה.
מוסיפים עד כוס מים פושרים, משמנים מעט את הידיים ולשים היטב-אפשר במיקסר.
ככל שייכנס יותר אוויר, כך הבצק יצא יותר אוורירי
מכסים לשעה נוספת.
משמנים את כפות הידיים היטב ושוב לשים להוצאת אוויר.
נותנים לבצק מנוחה של 5 דקות.
בינתיים מחממים שמן ומכינים מסננת ותרווד.
לטיגון:
מרימים חתיכת בצק, יוצרים כדור עם ידיים משומנות מעט, בעזרת האצבעות יוצרים חור ומותחים מעט את הבצק. מכניסים לשמן החם, מטגנים עד להשחמה.

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
קמח הארץ משתמשים בעוגיות כדי להבטיח תפקוד האתר ולשפר את חוויית המשתמש.
לפרטים נוספים על אופן בשימוש בעוגיות ועיבוד מידע אישי ניתן לגשת לעמוד תקנון ומדיניות פרטיות
דילוג לתוכן