לחם כפרי ללא גלוטן- מולינו חום

זמן הכנה: כ-3 שעות

רמת קושי: קל

כמות יח': 2 כיכרות לחם או כ-10 לחמניות

חומרים:

500 גר’ (שקית) תערובת מולינו כפרי ללא גלוטן
700 מ”ל מים פושרים (כ-32 מעלות)
13 מ”ל שמן
13 גר’ סוכר
13 גר’ שמרים
13 גר’ מלח

אופן ההכנה

מכניסים את כל המרכיבים למיקסר ולשים במהירות נמוכה כ-4-6 דק’. ועוד כ- 2 עד 4 דקות במהירות גבוהה יותר.
מוציאים את הבצק למשטח העבודה.
לאפיית לחם:
מכניסים את הבצק לתבנית הרצוייה ומכסים במגבת לחה
לאפיית לחמניות:
מכדררים את הבצק לכדורים של כ-100 ג’ כל אחד, או לצורה של לחמניית אצבע ומניחים על תבנית/משטח העבודה מכוסה במגבת לחה.
מתפיחים כשעה (50-60 דק’) בטמפ’ החדר.
אפייה:
לחם: כ-50 דק’
לחמניות: כ-15 דק’ בתנור שחומם מראש ל-200-220 מעלות.
*זמן האפייה והטמפ’ עשויים להשתנות בין תנור לתנור
מוציאים מהתנור בזהירות, משאירים בצד, מכוסה במגבת עד לצינון מלא, פורסים ונהנים.

פרוסות לחם ללא גלוטן כהה על שולחן

אהבתם? שתפו עם חברים

דילוג לתוכן