
46% קמח כפרי עלית
54% עלית לבן
78% מים קרים
23% מחמצת
2% מלח
ללא אוטוליזה (או קצרה למשך חצי שעה)
לישה עד לבצק אסוף וחלק
באלק כ4.5 שעות
בזמן הזה נעשה 3 קיפולים
הבאלק ב25 מעלות
בסופו עיצוב לסלסלת ההתפחה ולמקרר ל 16 שעות
אפייה בסיר שחומם מראש
סיר סגור
250 מעלות למשך 20 דק
לאחר מכן מסירים את המכסה, מורידים חום ל 230 לעוד 25 דק.
לקוחות יקרים, בשל המצב הבטחוני ועל פי הנחיות גורמי הביטחון, נכון לעכשיו הופסקה הפצת המשלוחים בחברת השליחויות. החברה וגם אנחנו, עוקבים אחר הנחיות פיקוד העורף ונעדכן על שינויים במצב על פי ההנחיות. סגור
דילוג לתוכן