לחם מחמצת מקמח חיטה עילית / מתכון של אודי גלילי

רמת קושי: בינוני

חומרים:

46% קמח כפרי עלית
54% עלית לבן
78% מים קרים
23% מחמצת
2% מלח

 

אופן ההכנה

ללא אוטוליזה (או קצרה למשך חצי שעה)
לישה עד לבצק אסוף וחלק
באלק כ4.5 שעות
בזמן הזה נעשה 3 קיפולים
הבאלק ב25 מעלות
בסופו עיצוב לסלסלת ההתפחה ולמקרר ל 16 שעות

אפייה בסיר שחומם מראש
סיר סגור
250 מעלות למשך 20 דק
לאחר מכן מסירים את המכסה, מורידים חום ל 230 לעוד 25 דק.

 

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
קמח הארץ משתמשים בעוגיות כדי להבטיח תפקוד האתר ולשפר את חוויית המשתמש.
לפרטים נוספים על אופן בשימוש בעוגיות ועיבוד מידע אישי ניתן לגשת לעמוד תקנון ומדיניות פרטיות
דילוג לתוכן