לחם בסיסי ללא גלוטן “מולינו” ירוק

זמן הכנה: 2 שעות

רמת קושי: קל

כמות יח': 3 כיכרות

חומרים:

1 ק”ג תערובת לאפייה רב תכליתית “מולינו” (אריזה ירוקה)

1.2 ליטר מים

30 גרם שמרים יבשים

25 גרם מלח

25 גרם סוכר

אופן ההכנה

  • מערבבים במיקסר את כל החומרים יחד למשך כ- 3 דקות במהירות נמוכה ועוד כ- 3-5 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת בצק אחיד.
  • מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ב”מולינו” למנוחה של כ- 15 דקות בטמפ’ החדר. רצוי לכסות במגבת/ בד פשתן שלא ידבק לבצק.
  • מחלקים את הבצק לחתיכות בגודל של כ- 730 גרם האחת, יוצרים צורה רצויה ומתפיחים כ- 45-60 דקות כבר על תבנית האפייה שתכנס לתנור.
  • מחממים תנור ל- 220 מעלות.
  • אופים במשך כ- 20-30 דקות בהתאם לתנור, עד קבלת צבע זהוב.
  • מוציאים לצינון מלא.

 

אהבתם? שתפו עם חברים

דילוג לתוכן