לחם כפרי כהה ללא גלוטן – "מולינו"

זמן הכנה: כשעתיים

רמת קושי: בינוני

כמות יח': 2 כיכרות

חומרים:

500 גר' תערובת "מולינו" רב תכליתית (אריזה ירוקה)

500 מ"ל מים

15 גר' מלח

17 גר' שמן זית

12 גר' שמרים יבשים

50 גר' סילאן

100-200 גר' גרעינים (חמניה, דלעת, פשתן וכו')

אופן ההכנה

  • מניחים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל חומרי הבצק ולשים במהירות נמוכה בחמש דקות ועוד כ3-5 דק' במהירות גבוהה עד קבלת בצק אחיד ודביק מעט.
  • מוציאים את הבצק למשטח מקומח היטב בקמח ללא גלוטן . בעזרת סכין חדה חותכים לחתיכות של 450-500 גר' ויוצרים צורת כיכר לחם רצויה (עגול/ אובלי).
  • מניחים להתפחה של כשעה מכוסה במגבת מטבח לחה.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 210 מעלות ל- 40-50 דקות ועד קבלת צבע זהים ושמיעת צליל חלול כאשר דופקים על תחתית הכיכר.
  • מצננים היטב ופורסים.

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
קמח הארץ משתמשים בעוגיות כדי להבטיח תפקוד האתר ולשפר את חוויית המשתמש.
לפרטים נוספים על אופן בשימוש בעוגיות ועיבוד מידע אישי ניתן לגשת לעמוד תקנון ומדיניות פרטיות
דילוג לתוכן