טורטייה ללא גלוטן – "מולינו"

זמן הכנה: 20 דקות

רמת קושי: קל

כמות יח': 10 טורטיות

חומרים:

500 גר' תערובת "מולינו" על בסיס עמילן חיטה (אריזה כחולה)

450 מ"ל מים

4 גר' אבקת אפיה

100 גר' שמן זית

50 גר' דבש

11 גר' מלח

אופן ההכנה

  • מחממים תנור לחום מקסימלי 260-280 מעלות.
  • בקערת המיקסר עם וו לישה שמים את כל חומרי הבצק יחד ולשים כ- 5 דקות במהירות נמוכה ועוד כדקה במהירות גבוהה.
  • מוציאים את הבצק למשטח מקומח היטב בקמח ללא גלוטן.
  • בעזרת קלף או סכין חדה חותכים חתיכות של כ- 120 גר' מהבצק ומרדדים. כל כדור מרדדים לעיגול דק ככל האפשר.
  • ללא התפחה מכניסים לתנור החם ואופים 3-5 דקות עד קבלת בועות גדולות וצבע זהוב בהיר.

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
קמח הארץ משתמשים בעוגיות כדי להבטיח תפקוד האתר ולשפר את חוויית המשתמש.
לפרטים נוספים על אופן בשימוש בעוגיות ועיבוד מידע אישי ניתן לגשת לעמוד תקנון ומדיניות פרטיות
דילוג לתוכן