אזני המן ללא גלוטן – "מולינו" ירוק

זמן הכנה: 45 דקות

רמת קושי: קל

כמות יח': כ- 20 יחידות

חומרים:

בצק:

350 גרם תערובת "מולינו" רב תכליתית (אריזה ירוקה)

200 גרם חמאה

2 חלמונים

120 גרם סוכר

60 מ"ל מים

1  כפית מיץ לימון

 

מלית:

50  גרם סוכר

75  מ"ל חלב

15 גרם חמאה

קורט מלח

100 גרם פרג טחון טרי

50 גרם אגוזים טחונים

אופן ההכנה

מלית:

  • בסיר קטן שמים סוכר, חלב, חמאה ומלח ומחממים עד לרתיחה. מוסיפים פרג ואגוזים טחונים ומערבבים לאיחוד.
  • מצננים את התערובת כשעה עד שמתייצבת.

בצק:

  • מאחדים את כל החומרים במיקסר עם וו גיטרה. יוצרים דיסק שטוח ומניחים לקירור לשעה.
  • מרדדים את הבצק למלבן בעובי של כחצי ס"מ. קורצים עיגולים בקוטר של כ-8 ס"מ. מניחים כפית ממלית הפרג וסוגרים לצורת אוזן המן.
  • מחממים תנור ל-175 מעלות. אופים כ-20 דקות, עד שהבצק מזהיב.
  • מקשטים באבקת סוכר.

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
קמח הארץ משתמשים בעוגיות כדי להבטיח תפקוד האתר ולשפר את חוויית המשתמש.
לפרטים נוספים על אופן בשימוש בעוגיות ועיבוד מידע אישי ניתן לגשת לעמוד תקנון ומדיניות פרטיות
דילוג לתוכן