לקוחות יקרים, החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

לקוחות יקרים,
החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

מתכונים

קיש פלפלים ללא גלוטן – "מולינו"

כשעתיים
בינוני
2 קישים

חומרים

300 גרם תערובת "מולינו" רב תכליתית (אריזה ירוקה)

120 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות

חצי כפית מלח

חצי כוס שמנת חמוצה

חצי כוס מים קרים

 

למילוי:

100 גר' גבינת ריקוטה או שמנת חמוצה

100 גר' גבינה בולגרית/פטה

50 גר' גבינה קשה מגוררת (מוצרלה/צהובה/גאודה/פרמזן וכו')

כוס וחצי פלפלים קלויים פרוסים.

אופן ההכנה

  • בקערת מיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון שמים את הקמח, החמאה והמלח ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית.
  • מוסיפים את השמנת החמוצה והמים הקרים ולשים עד קבלת בצק. במידת הצורך ואם הבצק לא מתחבר ניתן להוסיף עוד כמה כפות של מים קרים.
  • מוציאם את הבצק למשטח עבודה ויוצרים צורה של דופן. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקירור לשעה בערך (אפשר ללילה במקרר).
  • על נייר אפייה מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר של כ- 20 ס"מ.
  • מערבבים את כל הגבינות ומורחים חצי מהתערובת על הקיש. מפזרים מעל פלפלים קלויים ומזלפים שמן זית.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 40 דקות עד שהבצק משחים מעט.

 

קיש פלפלים ירוק 2

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד