פסטה ללא גלוטן- מולינו ירוק

זמן הכנה: כ-30 דקות

רמת קושי: קל

כמות יח': 1 מנה גדולה או 2 קטנות

חומרים:

120 גרם תערובת מולינו ירוק
2 ביצים
קורט מלח
חצי כפית (כ-2 גרם) שמן זית

אופן ההכנה

מערבבים את כל החומרים יחד לבצק אחיד ומרדדים לעובי של 2 מ"מ.
מוציאים את הבצק למשטח מקומח היטב בקמח ללא גלוטן, חותכים לרצועות בעובי הרצוי (או עושים איזו צורה שרוצים).
לאחר יצירת הצורות, מקמחים מעט על מנת שלא יידבקו.
מבשלים כ-3 דקות בסיר עם מים רותחים מומלחים קלות.

שימו לב: הבצק מתחיל מאוד דביק, אבל ככל שממשיכים בערבוב הוא נהיה נוח. לא להיכנע!
טיפ: בזמן הערבוב, השתמשו בלקקן מסיליקון/קלף מפלסטיק לעבודה נוחה יותר עם הבצק.
מומלץ להכין את הרוטב מראש ולהכניס לתוכו את הפסטה החמה.

צילום: ניצן לוינסון שדה

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
דילוג לתוכן