
120 גרם תערובת מולינו ירוק
2 ביצים
קורט מלח
חצי כפית (כ-2 גרם) שמן זית
מערבבים את כל החומרים יחד לבצק אחיד ומרדדים לעובי של 2 מ"מ.
מוציאים את הבצק למשטח מקומח היטב בקמח ללא גלוטן, חותכים לרצועות בעובי הרצוי (או עושים איזו צורה שרוצים).
לאחר יצירת הצורות, מקמחים מעט על מנת שלא יידבקו.
מבשלים כ-3 דקות בסיר עם מים רותחים מומלחים קלות.
שימו לב: הבצק מתחיל מאוד דביק, אבל ככל שממשיכים בערבוב הוא נהיה נוח. לא להיכנע!
טיפ: בזמן הערבוב, השתמשו בלקקן מסיליקון/קלף מפלסטיק לעבודה נוחה יותר עם הבצק.
מומלץ להכין את הרוטב מראש ולהכניס לתוכו את הפסטה החמה.
צילום: ניצן לוינסון שדה