לקוחות יקרים, החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

לקוחות יקרים,
החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

מתכונים

פיתה ללא גלוטן – "מולינו"

כשעה
קל
10 פיתות

חומרים

500 גר' תערובת "מולינו" על בסיס עמילן חיטה (אריזה כחולה)

450 מ"ל מים

10 גר' (כף) שמרים יבשים

35 גר' שמן זית

20 גר' סוכר

15 גר' מלח

אופן ההכנה

  • בקערת המיקסר עם וו לישה שמים את כל חומרי הבצק יחד ולשים כ- 5 דקות במהירות נמוכה ועוד כ- 3 דקות במהירות גבוהה.
  • מוציאים את הבצק למשטח מקומח היטב בקמח ללא גלוטן.
  • בעזרת קלף או סכין חדה חותכים חתיכות של כ- 100 גר' מהבצק ויוצרים כדור מכל חתיכה.
  • מרדדים כל כדור לצורה של פיתה.
  • מניחים להתפחה של כ- 40 דקות מכוסה במגבת לחה.
  • מחממים תנור לחום מירבי – oC 240-250
  • מכניסים את הפיתות לאפייה בתנור ל- 5-10 דקות עד להזהבה קלה.
פיתה כחול 1

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד