לקוחות יקרים, החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

לקוחות יקרים,
החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

מתכונים

עוגת קצפת ואננס ללא גלוטן – "מולינו"

כשעה וחצי
קל
עוגה אחת

חומרים

לבלילה:

500 גרם תערובת "מולינו" להכנת מאפינס ועוגות בחושות (אריזה ורודה)

200 גרם שמן קנולה/חמניות

6 ביצים

60 מ"ל (כ- 1/4 כוס) שמנת מתוקה

לציפוי:

קופסת שמנת מתוקה 38%

*קופסת שימורים של אננס

אופן ההכנה

  • בקערת המיקסר מניחים את כל חומרי הבלילה ומקציפים כ- 3 דקות.
  • שופכים את הבלילה לתבנית עוגה עגולה 24 ס"מ או 26 ס"מ.
  • מחממים תנור ל- 180 מעלות ואופים כ- 40 דקות עד שהעוגה מקבלת צבע זהוב וקיסם אשר ננעץ בה יוצא יבש.
  • מצננים את העוגה היטב ובינתיים מקציפים את השמנת כ- 4 דקות עד לקבלת קצפת יציבה.
  • מסננים את האננס מהנוזלים.
  • כאשר העוגה התקררה, חוצים אותה לרוחבה, מסירים את חלקה העליון ומניחים אותו בצד.
  • מורחים על העוגה מחצית מהקצפת ומחצית מהאננס המשומר, מחזירים את החלק העליון ומורחים עליו את שארית הקצפת ואת שארית האננס.

* ניתן להחליף את האננס בכל פרי העולה על רוחכם.

 

 

עוגת קצפת ואננס ורוד 2

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook

קמחים במתכון

גלילה לראש העמוד