לקוחות יקרים,
החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

מתכונים

עוגת קפה ואגוזים ללא גלוטן – "מולינו"

כשעה
קל
עוגה אחת

חומרים

250 גרם תערובת "מולינו" להכנת מאפינס ועוגות בחושות (אריזה ורודה)

100 גרם שמן קנולה/חמניות

3 ביצים

35 גרם שמנת חמוצה

2 כפיות נס קפה מומסות בכף מים רותחים

100 גרם אגוזי מלך קצוצים גס

אופן ההכנה

  • בקערת המיקסר שמים את כל החומרים מלבד האגוזים ומקציפים כ- 3 דקות במהירות גבוהה.
  • מוסיפים את האגוזים ומערבבים רק לכמה שניות עד להיטמעות האגוזים בבלילה.
  • שופכים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה ואופים כ- 45 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
עוגת אגוזים וקפה ורוד 2א

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד