עוגת דבש ללא גלוטן – "מולינו"
כשעה
קל
עוגה אחת
חומרים
250 גרם תערובת "מולינו" להכנת מאפינס ועוגות בחושות (אריזה ורודה)
100 גר' סוכר (כחצי כוס)
100 גרם שמן קנולה/חמניות
3 ביצים
1/4 כוס דבש
1/4 כוס תה שחור חזק
1/2 כפית קינמון טחון
1/4 כפית אגוז מוסקט טחון
1/4 כפית ציפורן טחון
קורט מלח
אופן ההכנה
- בקערת המיקסר מניחים את כל חומרי הבלילה ומקציפים כ- 3 דקות.
- שופכים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה.
- מחממים תנור ל- 170 מעלות ואופים כ- 35-40 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.