עוגת בננות ושוקולד ללא גלוטן – "מולינו"
כשעה
קל
עוגה אחת
חומרים
250 גרם תערובת "מולינו" להכנת מאפינס ועוגות בחושות (אריזה ורודה)
100 גר' סוכר (כחצי כוס)
100 גרם שמן קנולה/חמניות
3 ביצים
50 גרם שמנת חמוצה
בננה בשלה מעוכה
30 גרם קוקוס טחון
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
50 גרם אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה
- בקערת המיקסר עם וו בלון מניחים ביצים, שמן, סוכר, תערובת ה "מולינו" ושמנת חמוצה.
- מקציפים במהירות גבוהה כ- 3 דקות, מנמיכים את המהירות ומוסיפים בננה. מקציפים דקה נוספת.
- מוסיפים את השוקולד הקצוץ, הקוקוס והאגוזים ומערבבים פנימה בתנועת קיפול.
- אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 45 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.